3701724 views

22 Likes   864 Dislikes2Bona & Tasko - Moet (Prod.By Ned Callin) OFFICIAL VIDEO


Urban Records

Urban Records

Published on 9 Sep 2018


Download :

Description :

Produced by Urban Records © Publishing & copyright - Urban Records and Ned Callin Beats/All rights reserved Music By Ned Callin Beats Mix & Master By Mario Jelic Kun Video By Urban Records Camera: Gordan Bozinovski, Boris Taskovski Edited By Gordan Bozinovski Graphic Design By Boris Taskovski Drone: Tomislav Zivkovic, Samir Jahovic Zibo Dancer Leonardo Huseini Follow 2Bona @facebook: https://www.facebook.com/2bonaofficial/ @instagram: https://www.instagram.com/dvabona/ Follow Tasko @facebook: https://www.facebook.com/TaskoONGP/ @instagram: https://www.instagram.com/the_task.ht/ Follow Urban Records: @facebook : https://www.facebook.com/urbanrecords/ @instagram : https://www.instagram.com/urbanrecs/ Follow Beatrix Crew: @facebook: https://www.facebook.com/B3x.crew/ @instagram : https://www.instagram.com/beatrixcrew/ Artist Booking: +38970340499 Media & Press: +38978449390/[email protected] Текст: Реф. Стај флаша во лед може, од кока трнат нозе. Знам се ќе биде во ред за сите рани сипам Моет. Вечер се е за нас , а тоа ми треба. Еден живот у нас, ја не знам да дадам само земам. 1. Таско Тргнав јас напред и позади оставив, сите лоши моменти и празните зборови, стојам на своето цврсто ко споменик, ветив јас успех и целта ја поставив ! Стај флаша во лед може вечерва ти сипај само MOËT Rose, ти чувај ме од горе боже животов коцка, нема назад освен, да ме стави млад доле, а само горе имам поглед, кој ме мотивира јас да успеам и земам се што може. Флаша у лед славиме живот поминало се и не ми е криво, мајко можеш да спиеш ти мирно патот е чист не грижи се креваме ниво. Реф. Стај флаша во лед може, од кока трнат нозе. Знам се ќе биде во ред за сите рани сипам Моет. Вечер се е за нас , а тоа ми треба. Еден живот у нас, ја не знам да дадам само земам. 2. Тонито Сеа колку и да земам не е доволно само да е луксуз да е комфортно, веке не осеќам бол ко да ме погледна бог, сме виделе многу, на раните сол, сме немале колку што имавме сон и сега баш се ни е топ , ко да не погледа бог. Немаше простор за солзи, газиме асвалтот гори ЈЕ! Оваа улица знае за моите рани, а неќе брат ништо да збори ЈЕ! Сеа скупи као роаминг, телефонот ми ѕвони као БРРР АЛО! Од DC почна ова и Ново Лисиче будало бррр брр АЛО АЛО ! Флаша у лед славиме живот поминало се и не ми е криво, мајко можеш да спиеш ти мирно патот е чист не грижи се креваме ниво. Реф. Стај флаша во лед може, од кока трнат нозе. Знам се ќе биде во ред за сите рани сипам Моет. Вечер се е за нас , а тоа ми треба. Еден живот у нас, ја не знам да дадам само земам.


Comments :

Related Videos
2:48
Urban Records
1.297.799 Aufrufe views
3:28
Urban Records
4.416.448 Aufrufe views
3:35
FacingTheSunOfficial
5.946.788 Aufrufe views
4:00
Urban Records
3.698.181 Aufrufe views
3:22
Elena Kitić
8.338.112 Aufrufe views
3:14
Urban Records
463.591 Aufrufe views
2:50
Urban Records
2.916.359 Aufrufe views
2:33
Urban Records
2.529.440 Aufrufe views
2:53
Two Louder TV
3.069.436 Aufrufe views
3:26
Urban Records
1.525.313 Aufrufe views
3:43
3:03
3:01
Urban Records
556.030 Aufrufe views
3:25
Urban Records
1.604.979 Aufrufe views
2:54
Urban Records
1.386.230 Aufrufe views
3:35
Urban Records
224.790 Aufrufe views
2:39
Urban Records
493.883 Aufrufe views
4:16
Bandata Na Ruba
2.320.146 Aufrufe views
3:14
FacingTheSunOfficial
3.600.260 Aufrufe views
1:56
Steffonator
188.509 Aufrufe views
3:14
Urban Records
252.987 Aufrufe views