1383331 views

12 Likes   635 DislikesTasko - ALO (prod.by Yung Dza) OFFICIAL VIDEO


Urban Records

Urban Records

Published on 27 Jan 2019


Download :

Description :

Produced by Urban Records © Publishing & copyright - Urban Records/All rights reserved Music By Yung Dza Beats Mix & Master By Mario Jelic Kun Video By God Eye Production Follow Tasko @facebook: https://www.facebook.com/TaskoONGP/ @instagram: https://www.instagram.com/tasko.ur/ Follow Urban Records: @facebook : https://www.facebook.com/urbanrecords/ @instagram : https://www.instagram.com/urbanrecs/ Artist Booking: +38970340499 Media & Press: +38978449390/[email protected] Текст: Реф: Секад имам добар vibe, плуќа пуна е со дим, На мене сеа е Nike, сега до врв со мојот тим, Воткa Smirnoff, Bombay џин, pretty face иам стил, Ако не збориш за пари значи дека нема deal, Ало x6 А они звонат а ја сум као Ало x6 Verse 1: Ми треба кеш, а на кој не му треба, Нека зборат за себе дека у пари нема среќа, Пунам каса у вреќа, они нека ме нејкат, Дур ја молиш да се видите, она на к*р ми тверка. Дур ја пунам од позади веруј не мисли на тебе, Дур ми вика мене daddy, те лаже дека е у кревет, Ако има добро комбо ќе ја дувнам како ветер, Моите луѓе се до мене, штекаат калаш у гепек ! Мене ми е се рутина, кокаина Марадона, Аргентина, Ако не ме сакаш ти ми звони Кристина, Kiki do you love me ? телефонот звони дигам (ало?) Реф: Секад имам добар vibe, плуќа пуна е со дим, На мене сеа е Nike, сега до врв со мојот тим, Воткa Smirnoff, Bombay Gin, pretty face иам стил, Ако не збориш за пари значи дека нема deal, Ало x6 А они звонат а ја сум као Ало x6 Verse 2: Money over bitches, кеш сув да го гледам, Hustle-ам секој ебан ден за во џеб да се евра, До мене спремен gang секој штек штек штека, На нишан држам душмани зашто знам дека сметам. Ја возам ко пони, тука у doggie се дроби, Играва ја проваливме ко да играме Sony, Играва бара играчи, џабе лупате жетони, Dm-от гори, у dm стигаат голи. Дури ти не ме пушташ, она вика сум убав, Дури ти не ме слушаш, она ме бара у pushup, Се што вадам е хит, се што вадиш е shit, Секад убивам beat, вади кеш да сме квит. Реф: Секад имам добар vibe, плуќа пуна е со дим, На мене сеа е Nike, сега до врв со мојот тим, Воткa Smirnoff, Bombay Gin, pretty face иам стил, Ако не збориш за пари значи дека нема deal, Ало x6 А они звонат а ја сум као Ало x6


Comments :

Related Videos
3:27
Urban Records
410.380 Aufrufe views
3:51
Urban Records
509.287 Aufrufe views
3:26
Urban Records
1.504.299 Aufrufe views
3:14
FacingTheSunOfficial
3.569.457 Aufrufe views
4:00
Urban Records
3.649.567 Aufrufe views
3:25
Urban Records
1.592.978 Aufrufe views
3:28
Urban Records
4.360.794 Aufrufe views
2:54
Urban Records
1.378.071 Aufrufe views
3:03
1:55
Steffonator
137.715 Aufrufe views
3:45
2:48
Urban Records
1.273.567 Aufrufe views
2:53
Two Louder TV
3.028.586 Aufrufe views
2:33
Urban Records
2.496.507 Aufrufe views
3:22
Urban Records
817.947 Aufrufe views
4:49
Backstage Macedonia Official YOU TUBE channel
21.785 Aufrufe views
6:13
Backstage Macedonia Official YOU TUBE channel
33.672 Aufrufe views
3:42
Urban Records
619.965 Aufrufe views
8:41
Backstage Macedonia Official YOU TUBE channel
37.123 Aufrufe views
3:09
Urban Records
235.194 Aufrufe views
4:19
Backstage Macedonia Official YOU TUBE channel
30.187 Aufrufe views
1:56
Steffonator
187.689 Aufrufe views