Download :

Description :

Gramsh- Report Tv ka siguruar videon e plotë të konfliktit mes kryetarit të PD-së në Gramsh dhe punonjësve të Policisë. Elmaz Haruni, i shoqëruar me një tjetër shtetas, të quajtur Artur Rodhe me pozicion Sekretar organizativ i PD-së në Gramsh, kanë kundërshtuar urdhërin e uniformave blu për të dalë nga makina e për t’u t’u shoqëruar në Komisariat. Në momentin që Haruni u ndalua nga Policia, qëllon me grusht xhamin e makinës. Rodhe, që drejtonte mjetin i kthehet “ça ke me xhamin mor burrë?”. Disa çaste më vonë, Haruni nxehet dhe kërkon të dalë nga makina, pasi thotë se nuk ka bërë asgjë për t’u ndaluar nga policia. Ai ofendon dhe kërcënon uniformat blu. Gjatë konfliktit, nuk kanë munguar shprehjet banale dhe paralajmërimet e herëpashershme se Elmaz Haruni nuk është qytetar i thjeshtë por është kryetar i PD-së në Gramsh.


Comments :

Related Videos
3:10
Pellumb Hajdari
17.924.223 Aufrufe views
26:57
Sherri Hill
52.250 Aufrufe views
3:47
Pellumb Hajdari
16.280.886 Aufrufe views
45:03
Breakfast Club Power 105.1 FM
429.460 Aufrufe views
4:24
DuliOfficial
299.371 Aufrufe views
10:59
Wrestling Bios
96.245 Aufrufe views
28:03
Rachel Shannon
21.900 Aufrufe views
4:47
Christine Pelisek
56.223 Aufrufe views
20:03
The Wendy Williams Show
536.239 Aufrufe views
17:02
Fashion Feed
7.612 Aufrufe views
1:45
FamilyFeud
135.987 Aufrufe views
3:22
ghostlyintl
437.481 Aufrufe views