Urban Records

Urban Records

Published on 28 Okt 2018


Download :

Description :

Produced by Urban Records © Publishing & copyright - Urban Records and Yung Dza Beats/All rights reserved Music By Yung Dza Beats Mix & Master By Mario Jelic Kun Video By Urban Records Camera: Gordan Bozinovski Edited By Gordan Bozinovski Follow Urban Records: @facebook : https://www.facebook.com/urbanrecords/ @instagram : https://www.instagram.com/urbanrecs/ Follow 2Bona @facebook: https://www.facebook.com/2bonaofficial/ @instagram: https://www.instagram.com/dvabona/ Follow Tasko @facebook: https://www.facebook.com/TaskoONGP/ @instagram: https://www.instagram.com/tasko.ur/ Artist Booking: +38978230212 / Pragma Music Entertainment Текст: Реф. Air max-от е на нога, Casio на зглобот, BMW на асфалтот рола. Остај ги да зборат, нив ги јаде љубомора. Аir Max на нога, Casio на зглобот, BMW на асфалтот рола. Пушти, пушти нека зборат, нив ги јаде љубомора. 1. Таско Еј, air max-от е на нога, Casio на зглобот, BMW на асфалтот рола. Не сте блиску зошто не сте ни до пола, hustle-ам преку ноќ се ви пропаѓа у вода. Пази на кого збориш се стига до мене, времето ми е пари, ја за вас немам време. Секад гледав за другите и заворавив на себе и видов дека секој од вас само ќе земе. Еј еј! И ги оставив да зборат, се дур не видов љубомора. Во очите ви видов злоба, се заколнав во успех и кон тоа уште одам! ON GANG ! Реф. Air max-от е на нога, Casio на зглобот, BMW на асфалтот рола. Остај ги да зборат, нив ги јаде љубомора. Аir Max на нога, Casio на зглобот, BMW на асфалтот рола. Пушти, пушти нека зборат, нив ги јаде љубомора. 2. Кун (2Bona) Брзи ко BMW, црн х5, private jet, ми e skunk у G, пун гас, air max, у десна ролам серво, лева рака два прста у вис, поглед у небо. Ја не знам да се замарам, одмарам очи ко да сум на Panama, ја не сум фин ја сум бараба, тука сум до крај нема арабат. Идам до крај и нема стоп, ја сум куче не сноб, на зглобот е Casio clock, Audi, BMW и моб. А ја знам, зборите за мене, но за вас, стварно немам време сме тим ко x-men, само знај чекаме да кикснеш, дај, ударам ко hitman, нај, URBAN RECORDS vibe. Реф. Air max-от е на нога, Casio на зглобот, BMW на асфалтот рола. Остај ги да зборат, нив ги јаде љубомора. Аir Max на нога, Casio на зглобот, BMW на асфалтот рола. Пушти, пушти нека зборат, нив ги јаде љубомора.


Comments :

Related Videos
3:27
Urban Records
439.476 Aufrufe views
3:51
Urban Records
525.006 Aufrufe views
4:00
Urban Records
3.698.181 Aufrufe views
3:26
Urban Records
1.525.313 Aufrufe views
3:14
FacingTheSunOfficial
3.600.260 Aufrufe views
3:25
Urban Records
1.604.979 Aufrufe views
3:28
Urban Records
4.416.448 Aufrufe views
2:48
Urban Records
1.297.799 Aufrufe views
2:53
Two Louder TV
3.060.897 Aufrufe views
2:33
Urban Records
2.521.389 Aufrufe views
3:03
2:54
Urban Records
1.386.230 Aufrufe views
1:55
Steffonator
137.715 Aufrufe views
6:13
Backstage Macedonia Official YOU TUBE channel
34.257 Aufrufe views
8:41
Backstage Macedonia Official YOU TUBE channel
37.123 Aufrufe views
3:22
Urban Records
822.001 Aufrufe views
3:45
1:26
NewGenerationSkopje
11.156 Aufrufe views
3:35
FacingTheSunOfficial
5.946.788 Aufrufe views
4:49
Backstage Macedonia Official YOU TUBE channel
21.785 Aufrufe views